TOP
Prémium kutyaeledel Made in Germany
Der Artikel wurde erfolgreich hinzugefügt.

Happy Cat Minkas Perfect Care (Baromfi & rizs)

Gluténmentes szárazeledel érzékeny gyomrú macskáknak 
Hal nélkül

Hal nélkül

Gluténmentes összetétel

Gluténmentes összetétel

Gyomor- és bélbarát

Gyomor- és bélbarát

Érzékeny macskáknak

Érzékeny macskáknak

Minkas Perfect Care (Baromfi & rizs)

Támogatja az érzékeny macskák emésztőrendszerét

A Happy Cat Minkas Perfect Care valódi ínyenc lakoma macskádnak, baromfival és rizzsel. A kiegyensúlyozott, teljes értékű eledel kifejezetten a táplálkozási szempontból érzékeny macskák igényeihez igazodik. Ez a gluténmentes szárazeledel különösen kíméletes, ezáltal enyhe gyomor- és bélrendszeri problémák esetén pozitív támogatást nyújthat az emésztőrendszer számára. Az értékes állati fehérjék magas arányát tartalmazó receptünk 100%-ban kiegyensúlyozott és természetes. Ez az ízletes szárazeledel tele van vitaminokkal és ásványi anyagokkal, valamint támogatja az immunrendszert. Receptjeink természetesen nem tartalmaznak mesterséges aromát vagy tartósítószert.

Kényeztesd macskádat a Minkas Perfect Care teljes és gazdag ízvilágával. Ez az ízletes eledel omega-3 és omega-6 zsírsavakban gazdag, ezáltal támogatja macskád bőrét és szőrzetét.

*am Gesamtprotein

Bővebben

Happy Cat Minkas Perfect Care

A Happy Cat Minkas Perfect Care valódi ínyenc lakoma macskádnak, baromfival és rizzsel. A kiegyensúlyozott, teljes értékű eledel kifejezetten a táplálkozási szempontból érzékeny macskák igényeihez igazodik. Ez a gluténmentes szárazeledel különösen kíméletes, ezáltal enyhe gyomor- és bélrendszeri problémák esetén pozitív támogatást nyújthat az emésztőrendszer számára. Az értékes állati fehérjék magas arányát tartalmazó receptünk 100%-ban kiegyensúlyozott és természetes. Ez az ízletes szárazeledel tele van vitaminokkal és ásványi anyagokkal, valamint támogatja az immunrendszert. Receptjeink természetesen nem tartalmaznak mesterséges aromát vagy tartósítószert. Kényeztesd macskádat a Minkas Perfect Care teljes és gazdag ízvilágával. Ez az ízletes eledel omega-3 és omega-6 zsírsavakban gazdag, ezáltal támogatja macskád bőrét és szőrzetét.Tipp: Macskád változatosságra vágyik? Próbáld ki a Minkas Perfect Mix-et vagy keverd a Minkast valamelyik Supreme eledellel, mint a Voralpen-Rind (Marha), a Weide-Lamm (Bárány) vagy az Atlantik-Lachs (Lazac) – a még jobb etetési élményért.

Bővebben