TOP
Prémium kutyaeledel Made in Germany
Der Artikel wurde erfolgreich hinzugefügt.

Happy Cat Minkas Kitten Care (Baromfi)

Kiegyensúlyozott macskatáp kölyköknek, a harmonikus növekedésért
Értékes vitaminok

Értékes vitaminok

Kis tápszemek

Kis tápszemek

Támogatja a harmonikus növekedést

Támogatja a harmonikus növekedést

Csökkentett ürülékszag

Csökkentett ürülékszag

Minkas Kitten Care (Baromfi)

A harmonikus növekedésért

A Happy Cat Minkas Care az értékes fehérjéknek és a kiváló minőségű összetevőknek, például az omega-3 és omega-6 zsírsavaknak köszönhetően biztosítja a teljes körű harmonikus növekedést - 100%-ban kiegyensúlyozott és természetes. Az ízletes baromfit tartalmazó recept kifejezetten a fiatal macskák igényeihez igazodik. Ez a teljes értékű eledel ideális 5 hetes kortól, és mindent megad a cicának, amire szüksége van. Ez az ízletes szárazeledel tele van vitaminokkal és a növekedéshez megfelelően igazított ásványi anyagokkal, valamint támogatja az immunrendszert. Receptjeink természetesen nem tartalmaznak mesterséges aromát vagy tartósítószert.

Kényeztesd macskádat a Minkas Kitten Care teljes és gazdag ízvilágával. Ez az ízletes eledel jukkában gazdag, ezáltal csökkenti az ürülék kellemetlen szagát.

*a teljes fehérje-tartalomhoz viszonyítva

Bővebben

Happy Cat Minkas Kitten Care

A Minkas Kitten Care ízletes baromfival ideális fiatal macskák számára, 5 hetes kortól. A kiegyensúlyozott receptúra kifejezetten a növésben lévő macskák igényeihez igazodik. Az értékes állati fehérjék és számos létfontosságú vitamin biztosítja a teljes körű harmonikus növekedést. Németországban, szigorú minőség-ellenőrzés mellett gyártjuk, és csak jó alapanyagokat használunk, lehetőleg a bajor régió gazdáitól. Magától értetődik, hogy a Minkas Kitten Care termékünket nem teszteljük állatokon, és géntechnológia nélkül dolgozunk. Ez a kiegyensúlyozott teljes értékű eledel minden szükséges tápanyagot biztosít macskádnak, így hozzájárul a hosszú macskaélethez. Tipp: Macskádnak változatosságra van szüksége? Próbáld ki a Minkas Perfect Care-t vagy egyszerűen keverd a Minkast valamelyik Supreme eledelünkkel, mint pl. a Voralpen-Rind (Marha), a Weide-Lamm (Bárány) vagy a Atlantik-Lachs (Lazac) – a még jobb etetési élményért.

Bővebben