TOP
Prémium kutyaeledel Made in Germany
Der Artikel wurde erfolgreich hinzugefügt.

Happy Cat Minkas Sterilised (Baromfi)

Ízletes eledel, támogatja az ivartalanított macskák anyagcseréjét
Csökkentett zsírtartalom

Csökkentett zsírtartalom

Különösen ízletes

Különösen ízletes

Csökkentett ürülékszag

Csökkentett ürülékszag

Ivartalanított macskáknak

Ivartalanított macskáknak

Minkas Sterilised (Baromfi)

Támogatja az ivartalanított macskák anyagcseréjét

A Happy Cat Minkas Sterilised (Baromfi) kifejezetten az ivartalanított macskák igényeihez igazodik. Ez a kiegyensúlyozott teljes értékű eledel csökkentett zsírtartalmával és a laktató rostok optimális arányával segít macskádnak megtartani ideális testsúlyát. Az értékes állati fehérjék magas arányát tartalmazó receptünk 100%-ban kiegyensúlyozott és természetes. Ez az ízletes szárazeledel tele van vitaminokkal és ásványi anyagokkal, valamint támogatja az immunrendszert. Receptjeink természetesen nem tartalmaznak mesterséges aromát vagy tartósítószert.

Kényeztesd macskádat a Minkas Sterilised (Baromfi) eledellel, amely teljes és gazdag ízvilággal rendelkezik. Ez az ízletes eledel omega-3 és omega-6 zsírsavakban gazdag, ezáltal támogatja macskád bőrét és szőrzetét.

*a teljes fehérje-tartalomhoz viszonyítva

Bővebben

Happy Cat Minkas Sterilised Baromfi

A Minkas Sterilised (Baromfi) optimálisan igazodik az ivartalanított macskák igényeihez. A csökkentett zsírtartalomnak köszönhetően ez a teljes értékű eledel ideálisan megfelel a megváltozott energiaigénynek. A laktató rostokkal kombinálva macskád megtarthatja ideális testsúlyát anélkül, hogy éheznie kellene. Németországban, szigorú minőség-ellenőrzés mellett gyártjuk, kizárólag jó alapanyagokat használunk, lehetőleg a bajor régió gazdáitól. Természetesen a Minkas Sterilised (Baromfi) eledel kifejlesztése során nem tesztelünk állatokon, és géntechnológia nélkül dolgozunk. Ez a kiegyensúlyozott, teljes értékű eledel biztosítja macskád számára az összes szükséges tápanyagot, és hozzájárul a hosszú macskaélethez. Tipp: Macskád változatosságra vágyik? Próbáld ki a Minkas Perfect Care-t vagy keverd a Minkast valamelyik Supreme eledellel, mint a Voralpen-Rind (Marha), a Weide-Lamm (Bárány) vagy az Atlantik-Lachs (Lazac) – a még jobb etetési élményért.

Bővebben