TOP
Prémium kutyaeledel Made in Germany
Der Artikel wurde erfolgreich hinzugefügt.

Happy Cat Minkas Hairball Control (Baromfi)

Kiegyensúlyozott eledel, támogatja a szőrlabdák csökkentését
Különösen ízletes

Különösen ízletes

Gyomor- és bélbarát

Gyomor- és bélbarát

Csökkentett ürülékszag

Csökkentett ürülékszag

Szőrlabda-kontroll

Szőrlabda-kontroll

Minkas Hairball Control (Baromfi)

Támogatja a szőrlabdák csökkentését

A Happy Cat Minkas Hairball Control különleges rostokkal került ellátátásra. Ezek segítenek csökkenteni a szőrlabdák számát, valamint hozzájárulnak a gyomor-és bélrendszeren keresztül történő kíméletes kiválasztáshoz. Ez a kiegyensúlyozott teljes értékű eledel ideális felnőtt macskák számára, és mindent megad a bársonytalpúnak, amire szüksége lehet. Az egészséges és hosszú macskaéletért. Az értékes állati fehérjék magas arányát tartalmazó receptünk 100%-ban kiegyensúlyozott és természetes. Ez az ízletes szárazeledel tele van vitaminokkal és ásványi anyagokkal, valamint támogatja az immunrendszert. Receptjeink természetesen nem tartalmaznak mesterséges aromát vagy tartósítószert.

Kényeztesd macskádat a Minkas Hairball Control teljes és gazdag ízvilágával. Ez az ízletes eledel omega-3 és omega-6 zsírsavakban gazdag, ezáltal támogatja macskád bőrét és szőrzetét.

*a teljes fehérje-tartalomhoz viszonyítva

Bővebben

Happy Cat Minkas Hairball Control

A Minkas Hairball Control egy minden igényt kielégítő száraz macskaeledel, amely nem hagy kívánnivalót maga után. A speciális rostok magas aránya segít csökkenteni a szőrlabdák számát. A kíméletes receptúra különösen emészthetővé teszi ezt a kiegyensúlyozott teljes értékű táplálékot. Németországban, szigorú minőség-ellenőrzés mellett gyártjuk, kizárólag jó alapanyagokat használunk, lehetőleg a bajor régió gazdáitól. Természetesen a Minkas Hairball Controlt nem teszteljük állatokon, és géntechnológia nélkül dolgozunk. Ez a kiegyensúlyozott, teljes értékű eledel minden szükséges tápanyagot biztosít macskádnak, és így hozzájárul a hosszú macskaélethez.Tipp: Macskád változatosságra vágyik?Próbáld ki a Minkas Perfect Care-t, vagy egyszerűen keverd a Minkast a Supreme termékcsalád valamelyik eledelével, mint például a Voralpen-Rind (Marha), Weide-Lamm (Bárány) vagy az Atlantik-Lachs (Lazac) - a még jobb etetési élményért.

Bővebben