TOP
Prémium kutyaeledel Made in Germany
Der Artikel wurde erfolgreich hinzugefügt.

Happy Cat Minkas Perfect Mix (Baromfi, hal & bárány)

Ízletes tápszem-válogatás az optimális egyensúlyért
Kiegyensúlyozott fehérje-válogatás

Kiegyensúlyozott fehérje-válogatás

Különösen ízletes

Különösen ízletes

Könnyen emészthető

Könnyen emészthető

Csökkentett ürülékszag

Csökkentett ürülékszag

Minkas Perfect Mix (Baromfi, hal & bárány)

Az optimális egyensúlyért

A Happy Cat Minkas Perfect Mix különösen kiegyensúlyozott, teljes értékű eledel felnőtt macskák számára. Az ízletes baromfi, a finom bárány és az ínycsiklandozó hal segítségével ez a szárazeledel igazi ízrobbanás macskád számára. Az ízletes tápszem-válogatás rendkívül jól elfogadott és könnyen emészthető. Az értékes állati fehérjék magas arányát tartalmazó receptünk 100%-ban kiegyensúlyozott és természetes. Ez az ízletes szárazeledel tele van vitaminokkal és ásványi anyagokkal, valamint támogatja az immunrendszert. Receptjeink természetesen nem tartalmaznak mesterséges aromát vagy tartósítószert.

Kényeztesd macskád a Minkas Perfect Mix teljes és gazdag ízvilágával. Ez az ízletes eledel omega-3 és omega-6 zsírsavakban gazdag, amelyek támogatják macskád bőrét és szőrzetét.

*a teljes fehérje-tartalomhoz viszonyítva

Bővebben

Happy Cat Minkas Perfect Mix

A Happy Cat Minkas Perfect Mix különösen kiegyensúlyozott, teljes értékű eledel felnőtt macskák számára. Az ízletes baromfi, a finom bárány és az ínycsiklandozó hal segítségével ez a szárazeledel igazi ízrobbanás macskád számára. Az ízletes tápszem-válogatás rendkívül jól elfogadott és könnyen emészthető. Az értékes állati fehérjék magas arányát tartalmazó receptünk 100%-ban kiegyensúlyozott és természetes. Ez az ízletes szárazeledel tele van vitaminokkal és ásványi anyagokkal, valamint támogatja az immunrendszert. Receptjeink természetesen nem tartalmaznak mesterséges aromát vagy tartósítószert. Kényeztesd macskád a Minkas Perfect Mix teljes és gazdag ízvilágával. Ez az ízletes eledel omega-3 és omega-6 zsírsavakban gazdag, amelyek támogatják macskád bőrét és szőrzetét.Tipp: Macskád változatosságra vágyik? Próbáld ki a Minkas Perfect Care-t vagy keverd a Minkast valamelyik Supreme eledellel, mint a Voralpen-Rind (Marha), a Weide-Lamm (Bárány) vagy a Atlantik-Lachs (Lazac) – a még jobb etetési élményért.

Bővebben