TOP
Prémium kutyaeledel Made in Germany
Der Artikel wurde erfolgreich hinzugefügt.

Happy Cat Culinary Adult Atlantik-Lachs (Lazac)

Könnyen emészthető száraz macskaeledel lazaccal
Lazac

Lazac

Támogatja az ízületeket

Támogatja az ízületeket

Szőrlabda-kontroll

Szőrlabda-kontroll

Aktív macskáknak is adható

Aktív macskáknak is adható

Culinary Adult Atlantik-Lachs (Lazac)

Kiváló felnőtt macskaeledel finom lazaccal

Macskád szereti a halakat? Akkor imádni fogja a Culinary Adult Atlantik-Lachs (Lazac) eledelt! Ez a könnyen emészthető szárazeledel a válogatós macskákat is leveszi a lábáról - könnyen emészthető lazac, zsenge borsóval és finom rozmaringgal kombinálva - valódi ízszenzáció. A Culinary Adult szárazeledel termékcsaládunk ízletes kreációja atlanti-óceáni lazaccal fontos élelmi rostokat tartalmaz, így támogatja a szőrlabda-képződés csökkentését. Az ínycsiklandozó lazac értékes omega-3 és omega-6 zsírsavakat biztosít, hogy macskád bundája szép fényes legyen.
A Natural Life Concept®, mint minden Happy Cat Culinary macskaeledel alapja, a természetet veszi példaképnek. A legjobb minőségű, természetes alapanyagokból készült szárazeledel mindennel ellátja macskádat, amire szüksége van.

Milyen előnyei vannak a Culinary Adult Atlantik-Lachs (Lazac) eledelnek?

  • támogatja az ízületek működését
  • csökkenti a szőrlabda-képződést
  • segíti a fényes szőrzetet
  • aktív macskáknak is adható

Etetheted a macskád kizárólag száraztáppal?

Egyszerű és sokáig tárolható, még a tálban töltött hosszú órák után is étvágygerjesztő, valamint fontos hozzájárulást jelent a foghigiéniához: a Culinary Adult Atlantik-Lachs (Lazac) kiváló minőségű száraz macskaeledelként történő etetése számos előnnyel jár. Mindazonáltal, még a legjobb minőség esetén sem kellene kizárólag száraztáppal etetni a bársonytalpúdat. Ennek oka a macskák gyakran mérsékelt ivási magatartása, ami egészségügyi problémákhoz vezethet. Ezért vagy gondoskodj arról, hogy macskád elegendő folyadékot igyon, vagy a Culinary Adult Atlantik-Lachs (Lazac) etetése mellett mindig építs be a napi adagokba némi nedves eledelt is. Happy Cat termékcsaládunk számos ízletes nedves eledelt tartalmaz, amelyek segítenek abban, hogy a macskák a táplálék segítségével hozzájussanak napi folyadék-szükgéletükhöz.

Bővebben
EZ IS ÉRDEKELHETI ÖNT
Happy Cat Indoor Adult Atlantik-Lachs (Lazac) Happy Cat Indoor Adult Atlantik-Lachs (Lazac) Indoor Adult Atlantik-Lachs (Lazac)
Ízletes recept, a lakásban tartott macskák igényeihez igazítva
Happy Cat Senior Atlantik-Lachs (Lazac) Happy Cat Senior Atlantik-Lachs (Lazac) Senior Atlantik-Lachs (Lazac)
Kiegyensúlyozott teljes értékű eledel, idős macskák igényeire szabva
Happy Cat Sterilised Adult Atlantik-Lachs (Lazac) Happy Cat Sterilised Adult Atlantik-Lachs... Sterilised Adult Atlantik-Lachs (Lazac)
Teljes értékű eledel ízletes lazaccal, ivartalanított macskáknak kifejlesztve