TOP
Prémium kutyaeledel Made in Germany
Der Artikel wurde erfolgreich hinzugefügt.

Happy Cat Culinary Adult Land-Ente (Kacsa)

Gabonamentes szárazeledel macskáknak, zsenge kacsával és sárgarépával
Kacsa

Kacsa

Gabonamentes összetétel

Gabonamentes összetétel

Az izomzat érdekében

Az izomzat érdekében

Könnyen emészthető

Könnyen emészthető

Culinary Adult Land-Ente (Kacsa)

Gabonamentes szárazeledel felnőtt macskáknak, lédús kacsával

Egyes macskák allergiásak vagy intoleránsak a táplálékukban található gabonafélékre. Az olyan gabonamentes száraz macskaeledelt, mint a könnyen emészthető Culinary Adult Land-Ente (Kacsa), gond nélkül fogyaszthatja kedvenced. A fajnak megfelelő tartásból származó, kiváló minőségű állati fehérje, és a regionális eredetű összetevők ízletes kombinációja a Natural Life Concept®. elképzeléseinket követi. A Culinary Adult Land-Ente (Kacsa) mindent biztosít, amire macskádnak szüksége van a természetes, fajnak megfelelő étrendhez. Ízletes, gabonamentes receptúránk zsenge kacsával és finom sárgarépával könnyen emészthető, és elősegíti macskád általános jó közérzetét.
Culinary termékcsaládunk minden terméke a Happy Cat All in One Koncepción alapul, amely a macska öt legfontosabb szükségletét természetes módon, kifejezetten táplálkozási szakértők által kifejlesztett hatóanyag-összetétellel elégíti ki. EZ a szárazeledel ideális macskád számára, ha gabonamentes macskaeledelt szeretnél kínálni neki.

Milyen előnyei vannak a Culinary Adult Land-Ente (Kacsa) eledelnek?

  • gabonamentes
  • könnyen emészthető
  • elősegíti az erős izomzatot
  • érzékeny macskáknak is adható

Száraz macskaeledel bársonytalpúaknak az első életévtől kezdve

Tudtad? A Culinary Adult Land-Ente (Kacsa) ideális teljes értékű macskaeledel az első életévtől kezdve. Hétéves korig még a kényes emésztőrendszerrel rendelkező, érzékeny macskáknak is mindent biztosít, amire szükségük van. A Culinary Adult Land-Ente (Kacsa) napi ajánlott mennyiségét legjobb, ha a nap folyamán kisebb adagokban kínálod fel cicádnak. Az idős korban is egészséges és aktív macskaélethez ajánljuk speciális Happy Cat Senior termékcsaládunkat, amely igényekhez igazított ásványi anyag- és fehérjetartalommal rendelkezik bársonytalpúd számára, nyolcéves korától. A könnyen emészthető receptek tehermentesítik az anyagcserét és védik az idős macskák szerveit.

Bővebben
EZ IS ÉRDEKELHETI ÖNT
Happy Cat Indoor Adult Voralpen-Rind (Marha) Happy Cat Indoor Adult Voralpen-Rind (Marha) Indoor Adult Voralpen-Rind (Marha)
A marhahús gyógynövényekkel támogatja a szőrlabdák csökkentését
Happy Cat Sterilised Adult Atlantik-Lachs (Lazac) Happy Cat Sterilised Adult Atlantik-Lachs... Sterilised Adult Atlantik-Lachs (Lazac)
Teljes értékű eledel ízletes lazaccal, ivartalanított macskáknak kifejlesztve