TOP
Prémium kutyaeledel Made in Germany
Der Artikel wurde erfolgreich hinzugefügt.

Happy Cat Culinary Adult Land-Geflügel (Baromfi)

Ízletes szárazeledel macskáknak, zsenge baromfival
Baromfi

Baromfi

Támogatja az ízületeket

Támogatja az ízületeket

Fogápolás támogatása

Fogápolás támogatása

Culinary Adult Land-Geflügel (Baromfi)

Optimális gondoskodás macskád számára a Happy Cat Adult Land-Geflügel (Baromfi) eledellel

Szeretnénk, ha macskáink egészséges és kiegyensúlyozott étrendet kapnának. A jó macskaeledelnek azonban többet kell tudnia annál, minthogy jóllakjon a macska, és egészséges táplálékot nyújtson. Culinary termékcsaládunk az összetevők széles skáláját kínálja - a marhahústól a pisztrángig -, így az ízek is változatosak. Culinary Adult Land-Geflügel (Baromfi) macskatápunk különösen gazdag a tápanyagokban, összetétele egyedülálló ízt kínál. A zsenge baromfihússal, friss áfonyával és lédús gyermekláncfűvel készült kompozíció még a kényes macskákat is leveszi a lábáról. Az extra nagyméretű tápszemek nemcsak változatosságot kínálnak a tálkában, hanem az intenzív rágás révén a fogápolást elősegítik.
Kiváló minőségű, száraz macskaeledelünk értékes állati fehérjékből áll, amelyek fajnak megfelelő állattartásból származnak. Minden egyes Happy Cat termékünk természetes összetevőket tartalmaz, amelyek ízletesek - és egyben egészségesek.

Milyen előnyei vannak a Happy Cat Culinary Land-Geflügel (Baromfi) eledelnek?

  • támogatja az ízületeket
  • ízével még a válogatós macskákat is leveszi a lábáról
  • extra nagy táspzemek segítik a fogápolást

Mire szolgálnak az extra nagy tápszemek?

A Happy Cat Culinary Land-Geflügel (Baromfi) XL méretű tápszemei szándékosan nagyobbak egy kicsit. Nemcsak kellemes változatosságot nyújtanak az eledeles tálban, hanem gondoskodnak arról is, hogy macskád intenzívebben rágja meg a szárazeledelt, és ne falja fel túl gyorsan. Ez könnyebbé teszi az eledel megemésztését a gyomorban. A tápszemek a rágóizmokat is stimulálják, egyúttal támogatják a fogápolást.

Bővebben
EZ IS ÉRDEKELHETI ÖNT
Happy Cat Young Junior Land-Geflügel (Baromfi) Happy Cat Young Junior Land-Geflügel (Baromfi) Young Junior Land-Geflügel (Baromfi)
Baromfi, sárgarépa és koriander támogatja a macskák növekedését