TOP
Prémium kutyaeledel Made in Germany
Der Artikel wurde erfolgreich hinzugefügt.

Happy Cat Culinary Adult Quellwasser-Forelle (Pisztráng)

Szárazeledel felnőtt macskáknak, könnyen emészthető pisztránggal
Pisztráng

Pisztráng

A több vitalitásért

A több vitalitásért

Mozgásszervi rendszer támogatása

Mozgásszervi rendszer támogatása

Kényes macskáknak is adható

Kényes macskáknak is adható

Culinary Adult Quellwasser-Forelle (Pisztráng)

Kiváló minőségű szárazeledel macskáknak, forrásvízi pisztránggal, 1 éves kortól.

A hosszú és egészséges macskaélethez nagyon fontos a bársonytalpú megfelelő táplálása. A Happy Cat Culinary Adult szárazeledelt forrásvízi pisztránggal kifejezetten 12 hónapos és idősebb felnőtt macskáknak ajánljuk. All in One Koncepciónknak köszönhetően macskád minden fontos szükségletét kielégítjük. Az ízletes receptúra tartalmazza a macskák életéhez szükséges összes alapvető tápanyagot, és különösen alkalmas a válogatós macskák számára is.
Természetesen a kiváló minőségű macskaeledelünk az élvezetre is összpontosít. A könnyen emészthető pisztráng, a lédús cékla és a könnyen emészthető rozmaring összetétele egyedülálló ízélményt nyújt a valódi ínyenceknek. Az állati fehérje magas arányának köszönhetően ínyencedet mindennel jól ellátja ez a szárazeledel. Az értékes omega-3 és omega-6 zsírsavak hozzájárulnak az egészséges bőr és a fényes szőrzet fenntartásához. Az értékes új-zélandi zöldajkú kagyló hozzáadása támogatja az ízületeket és hozzájárul a mozgékonysághoz, egészen az idős korig.

Milyen előnyei vannak a Culinary Adult Quellwasser-Forelle (Pisztráng) eledelnek?

  • a több vitalitásért
  • támogatja a mozgásszervi rendszert
  • válogatós macskáknak is ideális
  • jó a bőrnek és a szőrzetnek
  • különösen ízletes

Száraz vagy nedves macskaeledellel etessünk?

A természetben a macskák naponta tíz-tizenöt alkalommal esznek - nappal és éjszaka egyaránt. Ahhoz, hogy macskádat a fajnak megfelelő módon etesd, célszerű több kis adag eledelt adni a nap folyamán. Ehhez ideális az olyan száraz macskaeledel, mint a közepes tápszem-méretű Culinary Adult Quellwasser-Forelle (Pisztráng). Kiváló minőségű száraz macskaeledelünk ideális jutalmazáshoz is, például jutalomfalat adagolóba rejtve.
A száraztáp mellett a megfelelő folyadékpótlás is nagyon fontos macskád egészsége szempontjából. A macskák szeretnek napi többször hozzájutni a folyadékhoz, ezzel teljes folyadék-bevitelük eloszlik a nap folyamán. Ehhez megfelelően illeszkedik az ízletes Happy Cat nedves eledel-kínálatunk finom húsos falatokkal, ínycsiklandozó szószban tálalva. Egy ilyen nedves eledel etetésével a macska folyadék-szükségletének nagy részét már maga az eledel fedezi.

 

Bővebben
EZ IS ÉRDEKELHETI ÖNT
Happy Cat Indoor Adult Atlantik-Lachs (Lazac) Happy Cat Indoor Adult Atlantik-Lachs (Lazac) Indoor Adult Atlantik-Lachs (Lazac)
Ízletes recept, a lakásban tartott macskák igényeihez igazítva
Happy Cat Sterilised Adult Atlantik-Lachs (Lazac) Happy Cat Sterilised Adult Atlantik-Lachs... Sterilised Adult Atlantik-Lachs (Lazac)
Teljes értékű eledel ízletes lazaccal, ivartalanított macskáknak kifejlesztve