TOP
Prémium kutyaeledel Made in Germany
Der Artikel wurde erfolgreich hinzugefügt.

Happy Cat Culinary Adult Voralpen-Rind (Marha)

Szárazeledel macskáknak kiadós marhahússal & céklával 
Marha

Marha

A nagyobb változatosságért

A nagyobb változatosságért

Támogatja az ízületeket

Támogatja az ízületeket

Fogápolás támogatása

Fogápolás támogatása

Culinary Adult Voralpen-Rind (Marha)

Kiváló minőségű felnőtt macskaeledel ízletes marhahússal

Bársonytalpúd csak a legjobbat érdemli - különösen a tálkájában. A Culinary Adult Voralpen-Rind (Marha) macskaeledelünk kiegyensúlyozott tápanyagkeveréket biztosít, amely még a legválogatósabb macskák igényeit is kielégíti. Szárazeledelünket táplálkozási szakértőkkel együttműködve fejlesztettük ki, és egyesíti magában mindazt, amire macskádnak szüksége van a boldog és egészséges élethez. Ezt képviseli a Natural Life Concept®, amely minden macskaeledel-receptünk alapja. A Culinary Adult termékcsalád Voralpen-Rind (Marha) tagja ízletes marhahúst tartalmaz, céklával finomított, és zsályával került tökéletesítésre. A nagyméretű tápszemek nemcsak a napi fogápolásnak kedveznek, de nagyobb változatosságot is nyújtanak az eledeles tálkában.

Milyen előnyei vannak a Culinary Adult Voralpen-Rind (Marha) eledelnek?

  • kizárólag természetes összetevők
  • támogatja a fogápolást
  • segíti a mobilitást
  • nagyméretű tápszemek a nagyobb változatosságért

A kiváló minőségű macskaeledelt száraz vagy nedves formában etessük??

A száraz és a nedves eledel-kínálat termékei mind rendelkeznek saját előnyökkel. Ezek együttesen a lehető legjobb, mindenre kiterjedő ellátást nyújtják macskádnak. A Happy Cat Culinary Voralpen-Rind (Marha) eledellel vagy más száraz csemegével töltött tálka kis adagokban egész nap felkínálható. Ez megfelel a macskák természetes táplálkozási szokásainak. A Happy Cat nedves eledelekkel támogathatod macskád egészséges folyadék-háztartását.

Bővebben
EZ IS ÉRDEKELHETI ÖNT
Happy Cat Sterilised Adult Voralpen-Rind (Marha) Happy Cat Sterilised Adult Voralpen-Rind (Marha) Sterilised Adult Voralpen-Rind (Marha)
Omlós marhahússal, az ivartalanított macskák igényeihez igazítva
Happy Cat Indoor Adult Voralpen-Rind (Marha) Happy Cat Indoor Adult Voralpen-Rind (Marha) Indoor Adult Voralpen-Rind (Marha)
A marhahús gyógynövényekkel támogatja a szőrlabdák csökkentését