TOP
Prémium kutyaeledel Made in Germany
Der Artikel wurde erfolgreich hinzugefügt.

Happy Cat Culinary Adult Weide-Lamm (Bárány)

Könnyen emészthető macskaeledel bárányhússal, érzékeny macskáknak is
Bárány

Bárány

Támogatja az ízületeket

Támogatja az ízületeket

Szőrlabda-kontroll

Szőrlabda-kontroll

Érzékeny macskáknak is adható

Érzékeny macskáknak is adható

Culinary Adult Weide-Lamm (Bárány)

Ízletes felnőtt macskaeledel zsenge bárányhússal

Az érzékeny gyomrú macskáknak olyan szárazeledelre van szükségük, ami könnyen emészthető. A Culinary Adult Weide-Lamm (Bárány) ízletes összetétele a könnyen emészthető bárányfehérjét fontos ásványi anyagokkal és nyomelemekkel kombinálja: mindennel ellátja a cicát, amire a vitális macskaélethez szüksége van. A kis ínyencek valódi ízletes kreációra számíthatnak, egészséges bárányhússal, zsenge borsóval és ízletes korianderrel.
A legjobb minőségű alapanyagok felhasználásával, különösen kíméletes gyártási eljárással készítjük el a kiváló minőségű Happy Cat szárazeledelünket. A Happy Cat táplálkozási szempontból jóváhagyott All in One Koncepciója speciális hatóanyag-összetételével támogatja a macska egészségének öt legfontosabb területét. A formula erősíti az immunrendszert, támogatja a szív egészségét, valamint a húgyutak és az emésztés megfelelő működését. Emellett a Culinary Adult Weide-Lammban (Bárány) található természetes omega-3 és omega-6 zsírsavak biztosítják az ép bőrt és a fényes szőrzetet.

Milyen előnyei vannak a Culinary Adult Weide-Lamm (Bárány) eledelnek?

  • könnyen emészthető
  • támogatja az ízületeket
  • csökkenti a szőrlabdák kialakulását
  • érzékeny macskáknak is adható

Mennyi szárazeledelre és nedves eledelre van szüksége a macskáknak?

A számos szakértő által ajánlott vegyes etetésnél a teljes eledelmennyiséget két rész nedves eledelre és egy rész kiváló minőségű száraz macskaeledelre osztják. Például kínáld macskádnak a nedves eledelt két adagban, reggel és este, meghatározott időpontokban. A nap folyamán a tálkájában lévő szárazeledelből is kiszolgálhatja magát. Természetesen friss ivóvíznek mindig rendelkezésre kell állnia.
További információ: A Culinary Adult Weide-Lamm (Bárány) arra is alkalmas, hogy jutalomfalatként intelligencia-játékokat tölts fel vele. Ez támogatja a macska aktivitását.

Bővebben
EZ IS ÉRDEKELHETI ÖNT
Happy Cat Senior Weide-Lamm (Bárány) Happy Cat Senior Weide-Lamm (Bárány) Senior Weide-Lamm (Bárány)
Tökéletesen alkalmazkodik az idősebb macskák igényeihez
Happy Cat Sterilised Adult Weide-Lamm (Bárány) Happy Cat Sterilised Adult Weide-Lamm (Bárány) Sterilised Adult Weide-Lamm (Bárány)
Kiegyensúlyozott teljes értékű eledel báránnyal, ivartalanított macskáknak