TOP
Prémium kutyaeledel Made in Germany
Der Artikel wurde erfolgreich hinzugefügt.

Happy Cat Indoor Adult Atlantik-Lachs (Lazac)

Ízletes recept, a lakásban tartott macskák igényeihez igazítva
Optimális súlykontroll

Optimális súlykontroll

Csökkentett ürülékszag

Csökkentett ürülékszag

Szőrlabda-kontroll

Szőrlabda-kontroll

Lakásban tartott macskáknak

Lakásban tartott macskáknak

Indoor Adult Atlantik-Lachs (Lazac)

Lazacos krokettkeverék a mozgást szerető szobamacskáknak

  • az 1. születésnap után
  • csökkenti a székletszagot
  • optimális súlykontroll
  • szőrlabda-szabályozás

A lazacot és finom fűszernövényeket, koriandert és máriatövist tartalmazó ízletes receptúrát kifejezetten a szobamacskák igényeinek megfelelően állítottuk össze. A lazac gazdag omega-3 zsírsavakban, ezért támogatja a bőrt és a szőrzetet. Az élelmi rostok hozzájárulnak az optimális szőrlabda-szabályozáshoz, így ez a fajta különösen alkalmas a hosszúszőrű macskák számára. A benne lévő Yucca Schidigera hozzájárulhat az ürülékszag csökkentéséhez is.

Mérsékelt zsírtartalom az optimális testsúly érdekében

A benti macskák gyakran kevesebbet mozognak, mint a szabadban élő macskák, és nem tudják megfelelően felhasználni az elfogyasztott energiát. Ez hosszabb időn keresztül túlsúlyhoz vezethet. A Happy Cat Indoor atlanti lazac csak 12,0% zsírt tartalmaz, és telítő rostokat biztosít a hosszan tartó teltségérzet érdekében. Macskája teltebbnek fogja érezni magát, és megtartja karcsú alakját. Emellett benti macskaeledelünk magasabb fehérjetartalommal rendelkezik, így bársonytalpúja fehérjeszükségletét csökkentett mennyiségű táplálékkal is megfelelően fedezi.

Mivel etessem sterilizált szobacicámat? Beltéri vagy sterilizált?

Van egy vagy több olyan macskája, amelyik sterilizált és kizárólag benti tartásban él? Ha igen, akkor talán elgondolkodik azon, hogy a sterilizált macskaeledel megfelelő-e az Ön macskáinak, vagy inkább a beltéri eledel a megfelelőbb számukra.
Beltéri szárazeledeleink mérsékelt, 12%-os zsírtartalommal rendelkeznek, sterilizált eledeleink pedig kevésbé gazdagok, mindössze 10,5%-os zsírtartalommal, de még így is nagyon ízletesek. Ez azt jelenti, hogy ha ivartalanított szobacicája szeret mozogni, és élvezi a rendszeres közös játékokat, akkor a mi benti eledelünk a megfelelő választás. Ha ivartalanított macskája a nap nagy részét alszik, és ébren csak mérsékelten aktív, akkor például a Happy Cat Sterilised Atlantic Salmon alacsony zsírtartalma miatt megfelelőbb.

Bővebben
EZ IS ÉRDEKELHETI ÖNT
Happy Cat Culinary Adult Atlantik-Lachs (Lazac) Happy Cat Culinary Adult Atlantik-Lachs (Lazac) Culinary Adult Atlantik-Lachs (Lazac)
Könnyen emészthető száraz macskaeledel lazaccal
Happy Cat Culinary Adult Quellwasser-Forelle (Pisztráng) Happy Cat Culinary Adult Quellwasser-Forelle... Culinary Adult Quellwasser-Forelle (Pisztráng)
Szárazeledel felnőtt macskáknak, könnyen emészthető pisztránggal