TOP
Prémium kutyaeledel Made in Germany
Der Artikel wurde erfolgreich hinzugefügt.

Happy Cat Indoor Adult Voralpen-Rind (Marha)

A marhahús gyógynövényekkel támogatja a szőrlabdák csökkentését
Optimális súlykontroll

Optimális súlykontroll

Csökkentett ürülékszag

Csökkentett ürülékszag

Szőrlabda-kontroll

Szőrlabda-kontroll

Lakásban tartott macskáknak

Lakásban tartott macskáknak

Indoor Adult Voralpen-Rind (Marha)

Mérsékelt zsírtartalmú száraztáp benti macskák számára

  • az 1. születésnap után
  • csökkenti a székletszagot
  • optimális súlykontroll
  • szőrlabda-szabályozás

A kiadós marhahúsból, finom korianderből és máriatövisből álló kiváló összetételt kifejezetten a szobamacskák táplálkozási igényeinek megfelelően fejlesztették ki. Mivel a benti macskák általában kevesebbet mozognak, mint kinti társaik, ez azonos energiabevitel mellett gyorsan túlsúlyhoz vezethet. Ezért Voralpenrind nevű beltéri fajtánk csak 12 % zsírt tartalmaz. A laktató élelmi rostoknak köszönhetően a benti macska még sokáig jóllakik. Továbbá a tápban található Yucca Schidigera hozzájárulhat az ürülékszag csökkentéséhez, amit biztosan örömmel fogad, amikor a macska alomtálcáját tisztítja.

A szőrlabda-szabályozás különösen fontos a hosszú szőrű macskák számára

Száraz eledelünk a benti macskák számára értékes rostokat tartalmaz, amelyek segítenek a szőrlabdák eltávolításában. Ezért Indoor Adult Pre-Alpine Beef eledelünk különösen alkalmas hosszúszőrű macskák számára. A három közepes méretű kukoricaforma keveréke szintén változatossá teszi a benti macskaeledelt.

Mi a különbség a beltéri és a sterilizált eledel között?

A benti macskák általában kevesebbet mozognak, mint a kinti macskák, és a kevesebb aktivitástól könnyen hízhatnak egy mindennapi macskaeledellel. Az ivartalanított macskáknál a hormonális változások miatt megnő az étvágy, ami akár 25%-ot is elérheti. Ez azt jelenti, hogy mind az ivartalanított, mind a benti macskáknak mérsékelt zsírtartalmú eledelre van szükségük a fizikai állapotuk fenntartásához.
Ha ivartalanított szobacicája van, amely aktív vagy nagyon aktív, töltse meg tálkáját a beltéri szárazeledelünkkel. Ha viszont nyugodt, kevésbé aktív szobacicája van otthon, akkor sterilizált eledelünket ajánljuk.
Fontos azonban macskája anyagcseréje is. Ha az Indoor Adult Pre-Alpine Beef túl zsíros (12%), akkor válthat a sterilizált Adult Pre-Alpine Beef-re, amely csak 10,5% zsírt tartalmaz.

 

Bővebben
EZ IS ÉRDEKELHETI ÖNT
Happy Cat Culinary Adult Land-Ente (Kacsa) Happy Cat Culinary Adult Land-Ente (Kacsa) Culinary Adult Land-Ente (Kacsa)
Gabonamentes szárazeledel macskáknak, zsenge kacsával és sárgarépával
Happy Cat Culinary Adult Voralpen-Rind (Marha) Happy Cat Culinary Adult Voralpen-Rind (Marha) Culinary Adult Voralpen-Rind (Marha)
Szárazeledel macskáknak kiadós marhahússal & céklával 
Happy Cat Sterilised Adult Voralpen-Rind (Marha) Happy Cat Sterilised Adult Voralpen-Rind (Marha) Sterilised Adult Voralpen-Rind (Marha)
Omlós marhahússal, az ivartalanított macskák igényeihez igazítva