TOP
Prémium kutyaeledel Made in Germany
Der Artikel wurde erfolgreich hinzugefügt.

Happy Cat Sensitive Adult Light

Csökkentett zsírtartalmú teljes értékű eledel enyhén túlsúlyos macskák számára
Csökkentett zsírtartalom

Csökkentett zsírtartalom

Könnyen emészthető

Könnyen emészthető

Hízásra hajlamos macskáknak

Hízásra hajlamos macskáknak

Sensitive Adult Light

Macskaeledel túlsúlyra hajlamos vagy könnyen etethető macskák számára

A Happy Cat Sensitive Light szárazeledelt értékes rozmaringgal és máriatövissel táplálkozási szakértőink túlsúlyra hajlamos macskák számára és a fizikai állapot fenntartására fejlesztették ki. A laktató és ballasztanyagokban gazdag eledel csak 9 % zsírt tartalmaz. A könnyen emészthető baromfiból és finom fűszernövényekből álló összetétel a háromféle krokettformának köszönhetően biztosítja a még nagyobb élvezetet és a táplálkozásbeli változatosságot, és fenntartja a macska vitalitását.

A Happy Cat Sensitive Light legkiemelkedőbb jellemzői:

  • 81 % állati fehérje (a teljes fehérjemennyiségen belül)
  • búza- és gluténmentes összetétel
  • ballasztanyagokban gazdag a hosszan tartó jóllakottságérzésért
  • csak 9 % zsír, ezért más macskaeledelekhez képest energiaszegényebb
  • magas proteintartalom  
  • jótékony hatású fűszernövények: Máriatövis & rozmaring

 Honnan lehet tudni, hogy a macskája túlsúlyos?

Ha szobatigrise bordáit és hátgerincét csak nehezen lehet kitapintani, és a derékrésze nehezen ismerhető fel, akkor macskája bordáira túl sok minden rakódott rá. Ha a mellkason, a hátgerincen és a faroktőnél zsírszövetréteg érzékelhető, és a macska hasa lelóg, akkor sajnos túlsúlyos. A becsomósodott, nem tiszta bunda a háton ugyancsak a túlsúly jele, mert ezt mutatja, hogy macskája gyakran már nem képes minden testrészét saját maga tisztán tartani.
A betegségek mellett sok esetben túltáplálás miatt alakul ki túlsúly. Ilyen esetben tanácsos az egyéni etetési ajánlásokat mindig betartani, és a falatkák mennyiségét a minimálisra csökkenteni.

Mikor kell könnyű táplálást alkalmazni?

Amint a macska súlyaaz ideális testsúlyt 10 %-kal meghaladja, akkor az állatorvosok enyhe túlsúlyról beszélnek. Ilyenkor a Happy Cat Sensitive Light jó választás. Olyan macskáknál is, amelyek nagyon lusták, és ezért csökkentett energiatartalmú etetést igényelnek, vagy ha a macska már túl kövér lett, és Ön a megfelelő kapcsolódó eledelt keresi. Ha macskája egy sérülés vagy műtét miatt egy ideig a szokásoshoz képest csak sokkal kevesebbet tud mozogni, ajánlatos ebben az időszakban Happy Cat Sensitive Light eledelt adni neki a súlygyarapodás megelőzése érdekében.
Ha házi tigrise testsúlya több mint 10 %-kal meghaladja az ideális értéket, akkor ajánlott váltani a Happy Cat VET Adipositas orvosi macskaeledelre.

 

 

Bővebben
EZ IS ÉRDEKELHETI ÖNT
Happy Cat Sensitive Haut & Fell (bőr és szőrzet) Happy Cat Sensitive Haut & Fell (bőr és... Sensitive Haut & Fell (bőr és szőrzet)
A finom csirkehússal és értékes olajokkal a bőr és bunda számára ideális
Happy Cat Sensitive Magen & Darm (gyomor és bélrendszer) Happy Cat Sensitive Magen & Darm (gyomor... Sensitive Magen & Darm (gyomor és bélrendszer)
Nagyon gyomor- és bélbarát válogatott kacsahússal és rizzsel
Happy Cat Sensitive Schonkost Niere Happy Cat Sensitive Schonkost Niere Sensitive Schonkost Niere
Kímélő diéta a veseműködés támogatására