TOP
Prémium kutyaeledel Made in Germany
Der Artikel wurde erfolgreich hinzugefügt.

Happy Cat Sensitive Haut & Fell (bőr és szőrzet)

A finom csirkehússal és értékes olajokkal a bőr és bunda számára ideális
Bőraktív tápanyagokban gazdag

Bőraktív tápanyagokban gazdag

Optimális a bőr & szőrzet számára

Optimális a bőr & szőrzet számára

A természetesen fényes szőrzetért

A természetesen fényes szőrzetért

Sensitive Haut & Fell (bőr és szőrzet)

Macskaeledel a bőr & a bunda optimális táplálásáért

  • 88 % állati fehlrje (a teljes fehérjemennyiségnél)
  • Búza- és gluténmentes összetétel
  • Fokozott omega-6 és omega-3 zsírsavtartalma révén támogatja a bőrt & bundát (mindenek előtt a benne lévő lazacnak köszönhetően)
  • Bőraktív tápanyagokat, pl. A-vitamint, B-vitamint, biotint és cinket tartalmaz
  • 1 éves kortól
  • Nyírfával és rozmaringgal gazdagítva

Kifejezetten érzékeny bőrű macskák számára kifejlesztett összetétel

A benne lévő lazac gondoskodik arról, hogy a Happy Cat Sensitive Haut & Fell magas omega-6 és omega-3 zsírsavtartalommal rendelkezzen. A kiegyensúlyozott összetétel emellett könnyen emészthető tyúkhúst, tápanyagokban gazdag lenmagot, nyírfát és rozmaringot is tartalmaz.
Bizonyos időszakokban tanácsos lehet macskája bőrét kifejezetten bőraktív tápanyagokkal támogatni. A hideg téli hónapokban, amikor a fűtés miatt száraz levegő igénybe veszi a macskák bundáját, ajánlatos a Happy Cat Sensitive Haut & Fell eledellel történő táplálás. Tavasszal és ősszel is, amikor a macskáknak a bőraktív tápanyagok mellett A-vitaminra, B-vitaminra, biotinra és cinkre is szükségük van.

Ritkán tisztálkodó macskák számára

Előrehaladott életkorban, egy sérülés miatt, műtétet követően vagy túlsúly esetén előfordulhat, hogy a macskák a bundájukat nem tudják a szokásos módon elvégezni. A rendszeres szőrápolás azonban az egészséges bőrhöz és a fényes bundához is szükséges. Ha a szőrápolás nem éri el a kellő mértéket, akkor a szőr gyorsabban zsírosodik, tompa fényű lesz és összetapadhat.  A Happy Cat Sensitive Haut & Fell eledel adásával Ön is támogathatja macskája bőrének anyagcseréjét, ami hozzájárulhat a bunda állapotának javulásához. Azzal is segítheti a macskáját, hogy a Szőrápolás részben ismertetett módon kikeféli a bundáját.
Macskája bundája hajlamos az összegubancolódásra? Macskája bundája a hátán kissé feláll, fénytelen és/vagy korpás? Ez mind annak a jele, hogy macskája bőrének anyagcseréje valószínűleg nincs egyensúlyban. A Happy Cat Sensitive Haut & Fell segítségével támogathatja bársonyos talpú kedvencét és ragyogó bundát biztosíthat neki.

9,2 csillag a 10-ből az élelmiszer-tesztben

Független tesztelők a Sensitive szárazeledelt bőrre és szőrzetre szánt szárazeledelünket elfogadás, minőség és tolerálhatóság szempontjából vizsgálták, és Jó + minősítéssel értékelték. A tesztelők 95%-a ajánlja a bőraktív tápanyagokat tartalmazó szárazeledelünket, mivel a macskák jól fogadják, és tökéletesen támogatja a bőrt és a szőrzetet.

A nedves táplálékot kedvelőknek: A Happy Cat Sensitive Haut & Fell ízletes nedves táplálékként is kapható tasakba csomagolva.

Bővebben
EZ IS ÉRDEKELHETI ÖNT
Happy Cat Sensitive Schonkost Niere Happy Cat Sensitive Schonkost Niere Sensitive Schonkost Niere
Kímélő diéta a veseműködés támogatására
Happy Cat Sensitive Magen & Darm (gyomor és bélrendszer) Happy Cat Sensitive Magen & Darm (gyomor... Sensitive Magen & Darm (gyomor és bélrendszer)
Nagyon gyomor- és bélbarát válogatott kacsahússal és rizzsel
Happy Cat Sensitive Adult Light Happy Cat Sensitive Adult Light Sensitive Adult Light
Csökkentett zsírtartalmú teljes értékű eledel enyhén túlsúlyos macskák számára