TOP
Prémium kutyaeledel Made in Germany
Der Artikel wurde erfolgreich hinzugefügt.

Happy Cat Sensitive Haut & Fell (bőr és szőrzet)

A finom csirkehússal és értékes olajokkal a bőr és bunda számára ideális
Bőraktív tápanyagokban gazdag

Bőraktív tápanyagokban gazdag

Optimális a bőr & szőrzet számára

Optimális a bőr & szőrzet számára

A természetesen fényes szőrzetért

A természetesen fényes szőrzetért

Sensitive Haut & Fell (bőr és szőrzet)

Macskaeledel a bőr & a bunda optimális táplálásáért

  • 88 % állati fehlrje (a teljes fehérjemennyiségnél)
  • Búza- és gluténmentes összetétel
  • Fokozott omega-6 és omega-3 zsírsavtartalma révén támogatja a bőrt & bundát (mindenek előtt a benne lévő lazacnak köszönhetően)
  • Bőraktív tápanyagokat, pl. A-vitamint, B-vitamint, biotint és cinket tartalmaz
  • 1 éves kortól
  • Nyírfával és rozmaringgal gazdagítva

Kifejezetten érzékeny bőrű macskák számára kifejlesztett összetétel

A benne lévő lazac gondoskodik arról, hogy a Happy Cat Sensitive Haut & Fell magas omega-6 és omega-3 zsírsavtartalommal rendelkezzen. A kiegyensúlyozott összetétel emellett könnyen emészthető tyúkhúst, tápanyagokban gazdag lenmagot, nyírfát és rozmaringot is tartalmaz.
Bizonyos időszakokban tanácsos lehet macskája bőrét kifejezetten bőraktív tápanyagokkal támogatni. A hideg téli hónapokban, amikor a fűtés miatt száraz levegő igénybe veszi a macskák bundáját, ajánlatos a Happy Cat Sensitive Haut & Fell eledellel történő táplálás. Tavasszal és ősszel is, amikor a macskáknak a bőraktív tápanyagok mellett A-vitaminra, B-vitaminra, biotinra és cinkre is szükségük van.

Ritkán tisztálkodó macskák számára

Előrehaladott életkorban, egy sérülés miatt, műtétet követően vagy túlsúly esetén előfordulhat, hogy a macskák a bundájukat nem tudják a szokásos módon elvégezni. A rendszeres szőrápolás azonban az egészséges bőrhöz és a fényes bundához is szükséges. Ha a szőrápolás nem éri el a kellő mértéket, akkor a szőr gyorsabban zsírosodik, tompa fényű lesz és összetapadhat.  A Happy Cat Sensitive Haut & Fell eledel adásával Ön is támogathatja macskája bőrének anyagcseréjét, ami hozzájárulhat a bunda állapotának javulásához. Azzal is segítheti a macskáját, hogy a Szőrápolás részben ismertetett módon kikeféli a bundáját.
Macskája bundája hajlamos az összegubancolódásra? Macskája bundája a hátán kissé feláll, fénytelen és/vagy korpás? Ez mind annak a jele, hogy macskája bőrének anyagcseréje valószínűleg nincs egyensúlyban. A Happy Cat Sensitive Haut & Fell segítségével támogathatja bársonyos talpú kedvencét és ragyogó bundát biztosíthat neki.

9,2 csillag a 10-ből az élelmiszer-tesztben

Független tesztelők a Sensitive szárazeledelt bőrre és szőrzetre szánt szárazeledelünket elfogadás, minőség és tolerálhatóság szempontjából vizsgálták, és Jó + minősítéssel értékelték. A tesztelők 95%-a ajánlja a bőraktív tápanyagokat tartalmazó szárazeledelünket, mivel a macskák jól fogadják, és tökéletesen támogatja a bőrt és a szőrzetet.

A nedves táplálékot kedvelőknek: A Happy Cat Sensitive Haut & Fell ízletes nedves táplálékként is kapható tasakba csomagolva.

Bővebben
EZ IS ÉRDEKELHETI ÖNT
Happy Cat Sensitive Schonkost Niere Happy Cat Sensitive Schonkost Niere Sensitive Schonkost Niere
Kímélő diéta a veseműködés támogatására
Happy Cat Sensitive Magen & Darm (gyomor és bélrendszer) Happy Cat Sensitive Magen & Darm (gyomor... Sensitive Magen & Darm (gyomor és bélrendszer)
Nagyon gyomor- és bélbarát válogatott kacsahússal és rizzsel
Happy Cat Sensitive Adult Light Happy Cat Sensitive Adult Light Sensitive Adult Light
Csökkentett zsírtartalmú teljes értékű eledel enyhén túlsúlyos macskák számára
Happy Cat Meat in Sauce - Sensitive Haut & Fell (Szőr & bőr) Happy Cat Meat in Sauce - Sensitive Haut... Meat in Sauce - Sensitive Haut & Fell (Szőr & bőr)
Ez az ízletes nedves eledel támogatja a szőrzet természetes fényét
Happy Cat Meat in Sauce - Sensitive Magen & Darm (Gyomor & bélrendszer) Happy Cat Meat in Sauce - Sensitive Magen... Meat in Sauce - Sensitive Magen & Darm (Gyomor &...
Ízletes összetétel, megnyugtatja a gyomor- és bélrendszert