TOP
Prémium kutyaeledel Made in Germany
Der Artikel wurde erfolgreich hinzugefügt.

Happy Cat Young Junior Land-Ente (Kacsa)

Gabonamentes teljes értékű eledel kacsával, az egészséges növekedésért
Kacsa

Kacsa

Támogatja a harmonikus növekedést

Támogatja a harmonikus növekedést

A szervezet saját védekezőképességének támogatása

A szervezet saját védekezőképességének támogatása

Ivartalanított kismacskáknak is adható

Ivartalanított kismacskáknak is adható

Young Junior Land-Ente (Kacsa)

Tápanyagok kiegyensúlyozott kombinációja fiatal macskák számára

  • 4 - 12 hónapos kortól
  • harmonikus növekedés
  • gabonamentes receptúra
  • sterilizált cicák számára is alkalmas

Az ízletes kacsa és a zsenge sárgarépa kombinációja kiegyensúlyozott tápanyagbázist biztosít fiatal macskája számára. A C-vitamin támogatja a szervezet saját védekezőképességét. A gabonamentes recept kíméletes a fiatal macskához és elősegíti a jólétét. A Happy Cat Junior Land Land Kacsa tökéletes eledel a növekvő macskák számára.

Ideális cicájának ivartalanítás utáni etetésére is

A Happy Cat Junior Land-Ende ivartalanított és ivartalanítatlan macskáknak 4 hónapos kortól alkalmas. Mivel az ivartalanított cicák ebben az életszakaszban még a növekedési fázisban vannak, nem kell figyelni a zsírtartalomra, mint a felnőtt ivartalanítottak esetében. Ideális esetben a táplálékváltás lassan és gyomorkímélő módon történik. Ezért célszerű a junior eledelt fokozatosan összekeverni az eddig etetett száraztáppal. Ezt nyolc-tíz nap alatt kell elvégezni, úgy, hogy a junior eledel mennyisége napról napra nő, a cicatáp mennyisége pedig ennek megfelelően csökken. Az átállást követően a kiscicák energiaszükségletét ideálisan a junior eledelünkkel fedezzük.

A tökéletes kezdet egy hosszú macskaélethez

Cicáknak szánt szárazeledeleink az All in One koncepción alapulnak, akárcsak a felnőtt macskáknak szánt szárazeledeleink a Culinary, Sterilised, Indoor, Sensitive és Senior termékcsaládokban. Az innovatív formula természetesen fedezi a fiatal macska legfontosabb szükségleteit. A Happy Cat Junior Country Duck (vagy Country Poultry) etetésével macskája immunrendszere megerősödik, emésztése rendeződik, szívének egészsége és húgyúti rendszere pedig támogatottá válik. Ez megteremti az alapot egy hosszú és egészséges macskaélethez.

 

Bővebben
EZ IS ÉRDEKELHETI ÖNT
Happy Cat Culinary Adult Land-Ente (Kacsa) Happy Cat Culinary Adult Land-Ente (Kacsa) Culinary Adult Land-Ente (Kacsa)
Gabonamentes szárazeledel macskáknak, zsenge kacsával és sárgarépával
Happy Cat Indoor Adult Atlantik-Lachs (Lazac) Happy Cat Indoor Adult Atlantik-Lachs (Lazac) Indoor Adult Atlantik-Lachs (Lazac)
Ízletes recept, a lakásban tartott macskák igényeihez igazítva
Happy Cat Young Junior Land-Geflügel (Baromfi) Happy Cat Young Junior Land-Geflügel (Baromfi) Young Junior Land-Geflügel (Baromfi)
Baromfi, sárgarépa és koriander támogatja a macskák növekedését
Happy Cat Young Kitten Land-Geflügel (Baromfi) Happy Cat Young Kitten Land-Geflügel (Baromfi) Young Kitten Land-Geflügel (Baromfi)
Egészséges teljes értékű eledel baromfival, a harmonikus növekedésért
Happy Cat Sterilised Adult Weide-Lamm (Bárány) Happy Cat Sterilised Adult Weide-Lamm (Bárány) Sterilised Adult Weide-Lamm (Bárány)
Kiegyensúlyozott teljes értékű eledel báránnyal, ivartalanított macskáknak