TOP
Prémium kutyaeledel Made in Germany
Der Artikel wurde erfolgreich hinzugefügt.

Happy Cat Young Kitten Land-Geflügel (Baromfi)

Egészséges teljes értékű eledel baromfival, a harmonikus növekedésért
Baromfi

Baromfi

Támogatja a harmonikus növekedést

Támogatja a harmonikus növekedést

Könnyen emészthető

Könnyen emészthető

Anyamacskáknak is adható

Anyamacskáknak is adható

Young Kitten Land-Geflügel (Baromfi)

Könnyen emészthető cicatáp 5 hetes kortól

  • a 2-6. élethónaptól
  • Harmonikus növekedés
  • támogatja a szervezet saját védekezőképességét
  • Cicamamák számára is alkalmas

A kölyökmacskáknak fokozott energia- és tápanyagszükségletük van

Az élet első heteiben a kiscicáknak sok energiára van szükségük a növekedéshez. Ebben a fázisban a kiscicák naponta 10-20 grammot híznak. Az energiaszükségletük lényegesen magasabb, mint a felnőtt macskáké. Csak olyan cicatáp biztosíthatja cicája számára az ideális táplálást, amely elegendő energiát és tápanyagot biztosít az intenzív növekedési fázishoz. Ezért javasoljuk, hogy a Happy Cat Kitten Country Baromfitápunkat az ötödik élethéttől a hatodik hónapig etesse bébicicicáját, mivel az optimálisan igazodik a kismacskák megnövekedett energia- és tápanyagigényéhez.

Optimális táplálékösszetétel a harmonikus növekedéshez

A Happy Cat Kitten Country Poultry könnyen emészthető baromfihúsból, ízletes sárgarépából és finom rozmaringból készül. A baromfiból származó kiváló minőségű fehérjékre azért van szükség, hogy a mozgásszervek optimálisan fejlődhessenek. A hozzáadott C-vitamin a szervezet saját védekezőképességét is támogatja. Cicatápunk mindent tartalmaz, amire cicájának szüksége van a harmonikus növekedéshez, és elősegíti a szervezet saját védekezőképességét is. Így cicája egészségesen és élénken fedezheti fel a világot!

Száraz és nedves eledel bébicicicáknak és macskamamáknak

A bébicicáknak szánt száraztápunk extra kis méretű krokettekben készül, és a napi adagot legfeljebb napi öt étkezésre kell elosztani.
A cicákhoz hasonlóan a vemhes és szoptatós anyukáknak is magasabb az energiaigényük. Ezért cicatápunk a kismamák számára is tökéletes.

Az Ön cicája a nedves eledelt kedveli? Semmi gond. A Happy Cat Kitten & Junior Country Poultry nedves eledelként is kapható, sok finom szósszal, praktikus tasakban.

Bővebben
EZ IS ÉRDEKELHETI ÖNT
Happy Cat Young Junior Land-Geflügel (Baromfi) Happy Cat Young Junior Land-Geflügel (Baromfi) Young Junior Land-Geflügel (Baromfi)
Baromfi, sárgarépa és koriander támogatja a macskák növekedését
Happy Cat Young Junior Land-Ente (Kacsa) Happy Cat Young Junior Land-Ente (Kacsa) Young Junior Land-Ente (Kacsa)
Gabonamentes teljes értékű eledel kacsával, az egészséges növekedésért