Az új Happy Cat

Szenvedélyünk az egészséges táplálkozás

hc altersgruppe produkte_22 08_aio22

Új csomagolás, még ízletesebb összetétel

Minden macska különböző. A kiscicától az idősebb korosztályig az igényeikhez igazított eledelre van szükség. De miért is fontos az igényekhez igazított macskaeledel? A macskák táplálkozási szokásaikat, anyagcseréjüket és viselkedésüket tekintve egyedi állatok. Ezért különösen fontos számukra a kiegyensúlyozott és természetközeli étrend. A hosszú és egészséges élet legfontosabb építőköve a megfelelő táplálék. Happy Cat termékcsaládjainkkal minden igényt tökéletesen lefedünk, a kiscicától az idős macskáig, a szobatigrisektől a szabadban élő vadmacskáig - mert a jó étrend nem csak laktató, annál többet nyújt.

Az egészséges macskaboldogság

Számunkra az az elsődleges cél, hogy a macskák teljesen egészségesek és boldogok legyenek azáltal, hogy a lehető legjobb eledelt fogyasztják. A Happy Cat Natural Life Concept képezi táplálkozási koncepciónk alapját. Erre építve táplálkozási szakértőink kifejlesztettek egy speciális hatóanyag-formulát - ez az All in One Koncepció. Ez a koncepció lefedi a macska öt legfontosabb szükségletét - természetesen módon. Táplálkozás-tudományilag bizonyítottan szabályozza az emésztést, erősíti az immunrendszert, támogatja a húgyutakat, elősegíti a szív egészségét, valamint jót tesz a bőrnek és a szőrzetnek.

hc napf mit zutaten hc logo

Happy Cat Young termékcsalád

young katze kleiner

A Happy Cat Young termékcsalád ideális alapot nyújt a harmonikus növekedéshez és a hosszú, egészséges, vitalitással teli macskaélethez. Az eledel lehetővé teszi a tökéletes életkezdést macskádnak.

A válogatott alapanyagok és a kiegyensúlyozott receptek ízélményt nyújtanak a kis ínyenceknek. A kiváló minőségű állati fehérjeforrások tökéletesen alkalmazkodnak a macska igényeihez. A speciális tápszemek és a cellulózrostok támogatják a fogápolást és a fogak egészségét.

Happy Cat Kitten Land-Geflügel (Baromfi):

Ez az ízletes szárazeledel a kezdetektől fogva ideális támogatást nyújt a növekedés-intenzív hónapokban. A könnyen emészthető baromfi zsenge sárgarépával és finom rozmaringgal tökéletes alapot képez az egészséges növekedéshez. 5 hetes kortól 6 hónapos korig adható.

Happy Cat Junior Land-Geflügel (Baromfi):

Az könnyen emészthető tápszemek baromfival, sárgarépával és korianderrel a legjobb alapot nyújtják a harmonikus növekedéshez és az vitalitással teli macskaélethez. Az olyan fontos tápanyagokkal, mint a cink és a C-vitamin, gazdagított szárazeledel támogatja a cica szervezetének saját védekezőképességét. 4 hónapos kortól 12 hónapos korig adható.

hc young_22 8_aio22

Happy Cat Junior Land-Ente (Kacsa):

A Happy Cat Junior Land-Ente (kacsa) gabonamentes összetétele vitaminokban gazdag sárgarépával könnyen emészthető, és a legjobb alapot nyújtja a harmonikus növekedéshez, valamint az optimális fejlődéshez. A kis tápszemek kiváló összetevőkkel ideálisak a 4-12 hónapos, fiatal macskák számára.

Happy Cat Adult Culinary

culinary katze

A Happy Cat Culinary termékcsalád ideális az igazi ínyencek és húsimádók számára. Változatos és kulináris kínálattal rendelkezik. A kiváló minőségű állati fehérjék ízletes összetétele támogatja a macskák vitalitással teli életét, egészen idős korukig.


  • A vitalitással teli, egészséges macskaéletért
  • Finom változatosság minden ínyenvnek, 100% gourmet ízek
  • Exkluzív és kiváló minőségű állati fehérjékből készült

Happy Cat Adult Voralpen-Rind (Marha):

Kényeztesd igényes kedvencedet, erősítsd az ízületeit, egyúttal segítsd elő a fogápolást. Az alpesi marhahúsból készült eledel céklával és zsályával fontos fehérjékkel és vitaminokkal látja el macskádat.

Happy Cat Adult Weide-Lamm (Bárány):

Macskád imádni fogja ezt a könnyen emészthető bárányhúst, ízletes borsót és finom koriandert tartalmazó, ízletes receptet. A kompozíció számos fontos ásványi anyagot is tartalmaz a macskák vitalitással teli életéhez.

hc culinary_lalari_22 8_aio22

Happy Cat Adult Atlantik-Lachs (Lazac):

A Happy Cat Atlantik-Lachs (Lazac) kiegyensúlyozott és természetes étrendet kínál macskádnak. Kényeztesd cicádat könnyen emészthető lazaccal, zsenge borsóval és finom rozmaringgal. Az ízletes lazac értékes omega-3 és omega-6 zsírsavakat biztosít, és ideális alapja a macskák vitalitással teli életének.

hc culinary_gequ_22 8_aio22

Happy Cat Adult Land-Geflügel (Baromfi):

A tápanyagokban gazdag receptúra zsenge baromfival, áfonyával és gyermekláncfűvel optimális alapot biztosít az egészséges macskaélethez. Az új-zélandi zöldajkú kagyló elősegíti az ízületek egészségesen tartását. Az extra nagyméretű tápszemek intenzív rágásra ösztönöznek, ezáltal elősegítik a fogápolást.

Happy Cat Adult Land-Ente (Kacsa):

A zsenge kacsa és a finom sárgarépa kiváló összetétele kiegyensúlyozott étrendet biztosít macskádnak. A gabonamentes recept könnyen emészthető és nagy arányban tartalmaz állati fehérjét.

Happy Cat Adult Quellwasser-Forelle (Pisztráng):

A könnyen emészthető pisztráng, a lédús cékla és a könnyen emészthető rozmaring egyedülálló összetétele valódi ízélményt nyújt. Az értékes omega-3 és omega-6 zsírsavak támogatják a fényes szőrzetet, a benne lévő új-zélandi zöldajkú kagyló pedig az ízületek működését.

Happy Cat Sterilised

A Happy Cat Sterilised termékcsalád kielégíti az ivartalanított macskák különleges igényeit és szükségleteit. A csökkentett zsírtartalom ellenére állateledel-szakértőinknek sikerült olyan rendkívül ízletes recepteket kidolgozniuk, amelyek még a legválogatósabb macskákat is meggyőzik.


  • Magas rosttartalmának köszönhetően szabályozza az étvágyat
  • Ivartalanított macskáknak, a túlsúly megelőzésére
  • Csökkentett zsírtartalom
sterilised katze
hc sterilised_22 8_aio22

Happy Cat Sterilised Voralpen-Rind (Marha):

A receptúrát kifejezetten az ivartalanított macskák táplálkozási igényeihez igazítottuk. A laktató és ízletes tápszemek csupán 10,5% zsírt tartalmaznak, és igazi csemegét nyújtanak a kiadós alpesi marhahússal, rozmaringgal és máriatövissel. A nagy tápszemek segítik a fogápolást.

Happy Cat Sterilised Weide-Lamm (Bárány):

A könnyen emészthető bárányhúsból, finom rozmaringból és máriatövisből álló összetételt kifejezetten az ivartalanított macskák igényeinek megfelelően alakítottuk ki. A kiegyensúlyozott étrend ízletes és laktató, mindössze 10,5% zsírtartalommal.

Happy Cat Sterilised Atlantik-Lachs (Lazac):

Kényeztesd kedvenced az egészséges atlanti-óceáni lazac, az értékes rozmaring és a máriatövis kiegyensúlyozott összetételével. Ezt a laktató receptet kifejezetten ivartalanított macskák számára fejlesztettük ki, és csupán 10,5% zsírt tartalmaz.

Happy Cat Indoor

A Happy Cat Indoor termékeket úgy tervezték, hogy megfeleljenek a lakásban tartott macskák speciális táplálkozási igényeinek. Az állateledel-szakértőink kifinomult receptje csökkenti az ürülék kellemetlen szagát, segíti a szőrlabda-szabályozást, a tápszem-válogatűs pedig nagyobb változatosságot kínál, és segíti a fogápolást.


  • A benti macskák speciális igényeihez kifejlesztve
  • Az ürülék kellemetlen szagáncsak csökkentése és szőrlabda-szabályozás
indoor katze
hc indoor_22 8_aio22

Happy Cat Indoor Voralpen-Rind (Marha):

Az alpesi marhahús, koriander és máriatövis összetételét kifejezetten a lakásban tartott macskák táplálkozási igényeinek megfelelően fejlesztettük ki. A természetes élelmi rostok elősegítik a szőrlabdák csökkentését, a yucca schidigera pedig segít csökkenteni az ürülék kellemetlen szagát. Az igényekhez igazított zsírtartalom támogatja a testsúlykontrollt.

Happy Cat Indoor Atlantik-Lachs (Lazac):

A lakásban élő macskák eltérő táplálkozási igényekkel rendelkeznek. Ezt az atlanti-óceáni lazacot, koriandert és máriatövist tartalmazó szárazeledelt kifejezetten a benti macskák igényeinek megfelelően állítottuk össze. A természetes rostok segítenek csökkenteni a szőrlabdákat, a yucca schidigera pedig az ürülék kellemetlen szagát. Az igényekhez igazított zsírtartalom optimális súlykontrollt biztosít.

Happy Cat Senior

A Happy Cat Senior termékcsalád receptúrái igényekhez igazított fehérje- és ásványianyag-tartalommal rendelkeznek, hogy ezáltal megvédjék az idős macskák szerveit, ugyanakkor hosszú és vitalitással teli macskaéletet biztosítsanak. Az egészséges és kíméletes összetevők tehermentesítik az idős macskák anyagcseréjét.


  • Kifejezetten az idős macskák igényeire szabva, 8 éves kortól
  • Igényekhez igazított ásványi anyag- és fehérjetartalom révén védi a szerveket
senior katze
hc senior_22 8_aio22

Happy Cat Senior Weide-Lamm (Bárány):

Tartd fitten idős macskádat ezzel a könnyen emészthető bárányból, vitamindús sárgarépából és finom korianderből álló recepttel. Az életkor növekedésével az anyagcsere megváltozik. Az igényekhez igazított fehérje-, nátrium- és foszfortartalom tehermentesíti az anyagcserét, míg az új-zélandi zöldajkú kagyló támogatja az ízületeket.

Happy Cat Senior Atlantik-Lachs (Lazac):

Vitalitás egészen idős korban is, könnyen emészthető atlanti-óceáni lazaccal, lédús céklával és finom korianderrel. Ezt a szárazeledelt kifejezetten idősebb macskák számára fejlesztettük ki, 8 éves kortól. A fehérje-, nátrium- és foszfortartalom az idős macskák anyagcseréjének megkönnyítéséhez lett igazítva.

Happy Cat Sensitive

A Happy Cat Sensitive termékcsaládot az érzékeny macskák különleges igényeinek kielégítésére tervezték. Például a bőrre és az emésztésre érzékeny macskák számára, vagy az elhízás és a vesebetegség megelőzésére.

Egy macska szervezete élete során némileg kiegyensúlyozatlanná válhat. A Happy Cat Sensitive termékcsalád segítségével ez pozitívan támogatható és visszahozható az egyensúlyba.

sensitive katze
hc sensitive_22 8_aio22

Happy Cat Schonkost Niere (Vesediéta):

Ezt a szárazeledelt kifejezetten a vesék támogatására fejlesztettük ki, igényekhez igazított fehérje- és ásványianyag-tartalommal. A baromfihúst és értékes gyógynövényeket tartalmazó receptet a kényes macskák is szívesen elfogadják.

Happy Cat Haut & Fell (Bőr & szőr):

Ez a könnyen emészthető csirkéből, lenmagból, napraforgó- és repceolajból álló, kiegyensúlyozott eledel segít macskád szőrzetének megőrzésében. A biotin és a cink, valamint az omega-3 és omega-6 zsírsavak támogatják a bőrt és elősegítik a fényes szőrzetet.

Happy Cat Magen & Darm (Gyomor & bélrendszer):

A kacsa és rizs könnyen emészthető összetétele finom gyógynövényekkel, kamillával és édesgyökérrel támogatja macskád emésztőrendszerét. A gluténmentes recept ideális az emésztőrendszer optimális egyensúlyának eléréséhez.

Happy Cat Sensitive Light:

A Happy Cat Sensitive Light szárazeledelt értékes rozmaringgal és máriatövissel a hízásra hajlamos macskák számára fejlesztettük ki, valamint a testalkat fenntartására. Ez a laktató és rostban gazdag eledel csak 9% zsírt tartalmaz.

Happy Cat Bio Organic

A prémium, bio minőségű nedves eledel meggyőzi a macskákat és gazdáikat. A Happy Cat Bio Organic a 2020-as év terméke lett, és a felmérésben résztvevők 97%-a ajánlaná az eledelt másoknak is. Ez a nedves eledel kizárólag tisztán organikus összetevőket tartalmaz, és fajoknak megfelelő táplálékot kínál a macskák hosszú és vitalitással teli életéhez.

A Happy Cat Organic négy ízletes változatban kapható: Csirke, marhahús, csirke kacsával és csirke pulykával.

hc bio organic
hc minkas
Happy Cat Minkas

Happy Cat Minkas

A Happy Cat Minkas termékcsalád természetes módon kínál egészséges étrendet minden életszakaszban, és kielégíti a mindennapi igényeket. Ezenkívül a felhasznált összetevők akár 80%-a helyben termesztett. A Minkas kínálatában a Kitten terméktől kezdve a szőrlabda-szabályozáson át az ivartalanított macskáknak kifejlesztett tápig minden megtalálható, amire macskádnak szüksége van.

A Happy Cat Minkas a következő változatokban kapható:

Perfect Mix, Perfect Care, Urinary Care és még sok más.

hc vet_22 04

Happy Cat VET

A Happy Cat VET speciális diétás tápok csak állatorvosi ajánlással kaphatók, közvetlenül az állatorvostól vagy állatpatikákban. A macska gyógytápok a leggyakoribb betegségekre kínálnak megoldást. A súlyos elhízástól kezdve a máj- és vesebetegségeken át az ételintoleranciában szenvedő macskákig, speciális gyógytápot kínálunk a macskáknak, száraz vagy nedves változatban.