hc katze frau happy

Macskakalauz

A macskákkal kapcsolatos sokéves tapasztalatunk révén olyan ismeretekre tettünk szert, amelyeket szívesen adunk át Neked macskakalauzunkban.

A hús megfelelő aránya

A legjobb minőségű macskaeledel legfontosabb összetevője a hús és az értékes állati fehérjék. A macskaeledel fő összetevőjéről itt tudhatsz meg többet.

A szárazeledel alkalmas a macskámnak?

Sok macskatulajdonos felteszi magának a kérdést, hogy mi a jobb a macskájának: a száraz vagy a nedves eledel? Erről a témáról, valamint a száraztáp előnyeiről itt olvashatsz bővebben.

Megfelelő ellátás a kezdetektől

A kismacskáknak magas az energiaszükséglete. Különösen a növekedési fázisban elemi fontosságú a fontos vitaminokkal és tápanyagokkal történő ellátás. A kismacskák optimális táplálásáról itt tudhatsz meg többet.

Milyen fehérjékre van szüksége egy macskának?

A macskák természetüknél fogva tisztán húsevők, és nem tolerálják különösebben jól a szénhidrátokat. Ezért az állati fehérjék nélkülözhetetlenek a macskák számára. Itt elmondjuk, mi a fontos tudnivaló a macskaeledelben lévő fehérjékkel kapcsolatban.

Mennyi a macskák vízigénye?

A macskák folyadékigénye több tényezőtől függ: például az eledel típusa, a külső hőmérséklet és a testsúly mind szerepet játszanak. Tippeket adunk arra vonatkozóan is, hogyan motiválhatod macskádat az ivásra.

hc adult katzenfutter

Macskakalauz

Van egy vagy több macskád, és szeretnél többet megtudni a kiscicák és macskák megfelelő táplálásáról? Macskakalauzunkban sok érdekes információt gyűjtöttünk össze neked a macskák etetéséről.

Állateledel-szakértők

Táplálkozási szakértőink a lehető legintenzívebben foglalkoznak a macskák egészséges és fajnak megfelelő étrendjével. Szívesen átadjuk tudásunkat a macska helyes táplálásáról.

A macskád egészsége

Ahhoz, hogy macskád jól érezze magát, egészségesnek kell lennie. Ehhez a bársonytalpúnak minden fontos tápanyagot biztosító, kiváló minőségű eledel a legfontosabb előfeltétel.

hc ernaehrungskonzept glueckliche katze
Bővebben