hc katze freigaenger grass

Fenntarthatósági kezdeményezés

Elkötelezettségünk és felelősségvállalásunk túlmutat az eledeles tálon.

Az Interquell Petfood generációk óta az egészséges és sokszínű állateledeleket képviseli, felelősséget vállalva az emberekért, az állatokért és a környezetért. Szeretjük az állatokat és tiszteljük a természetet. Ezért szeretnénk minden háziállatnak hosszú, egészséges és boldog életet biztosítani. Minden nap elkötelezzük magunkat a fajoknak megfelelő, fenntartható állateledel előállítása mellett. Ennek során a lehető legkisebb ökológiai lábnyomot szeretnénk hagyni. A nyersanyagokat túlnyomórészt regionálisan és fajnak megfelelően tenyésztett állatokból szerezzük be. Új termékeket is fejlesztünk alternatív fehérjeforrásokkal, például rovarokkal. Támogatjuk az aktív állat- és fajvédelmet, valamint az innovatív projekteket a háziállatok, a haszonállatok és a vadon élő állatok védelmére. Mi is támogatjuk az irodai kutyák jelenlétét. Wehringeni telephelyünkön már 21 kutya járul hozzá a kellemes munkahelyi légkörhöz.

Meggyőződésből...

...szeretnénk fenntartható vállalat lenni

hc unsere werte herr mueller

Geschäftsführer Georg Müller

Harmadik generációs családi vállalkozásként kiállunk a felelősségvállalás mellett, és az Interquell Petfoodnál a fenntarthatóságnak stratégiai irányultságot kívánunk adni. Fenntarthatósági kezdeményezésünk integrált koncepció, a dinamikus és sikeres vállalati fejlődés központi mozgatórugója, amelynek célja egy fenntarthatóbb jövő.

Andreas Müller, a fenntarthatósági kezdeményezés projektvezetője

Családi vállalkozásunk fiatalabb generációjának tagjaként nagyon fontos számomra a fenntartható fejlődés, amely harmóniában van a bolygónkkal és a társadalommal. Ezt a nagy és generációkat érintő kihívást most lépésről lépésre kell megoldani. Így szeretnénk megfelelni a vásárlóinkkal és alkalmazottainkkal, háziállatainkkal, de természetesen minden más érdekcsoporttal és a jövő generációival szembeni felelősségünknek is.

content nachhaltikeit_andreas mueller

Környezet iránti szeretetünkből...

...fenntarthatósági kezdeményezést alapítottunk

Andreas Müller 2020-ban egy greenológus támogatásával projektvezetőként fenntarthatósági kezdeményezést alapított. Azóta szervezett csapatok dolgoznak környezetvédelmi intézkedéseken és fenntartható projekteken az Interquell Petfood minden területén, amelyeket aztán lépésről lépésre hajtanak végre.

Példák a környezetvédelmi intézkedésekre a Happy Catnél