hc markenweltheader desktop_22 08_aio22_hu

Egészséges macskaboldogság

Mert csak egy egészséges macska boldog macska

Egy jó macskaeledelnek ma már sokkal többre kell képesnek lennie annál, mint hogy bársonytalpúd éhségét csillapítsa. Sokkal fontosabb, hogy az eledel ízletes és egészséges legyen! Ezért fejlesztjük és finomítjuk évek óta az egészséges állateledelek kiváló receptjeit. A következő értékek mellett köteleztük el magunkat:

hc markenwelt icon katze

A háziállatok iránti szeretet

Annak érdekében, hogy minden bársonytalpú macska boldogan és egészségesen tölthesse egész macskaéletét az oldaladon, nagy szakértelemmel állítjuk elő kiváló minőségű macskaeledelünket. Sokéves tapasztalatunkat és szaktudásunkat felhasználva tökéletes recepteket állítunk össze, természetes alapanyagokból. Ezek biztosítják macskádnak az alapot egy boldog és életerős macskaélethez. Különleges igényeiket természetes módon fedezzük. Így haspók cicád a megfelelő táplálékot kapja a hosszú és egészséges macskaélethez!

hc markenwelt aus liebe zum haustier
hd markenwelt icon natur

Kapcsolódás a természethez

Prémium macskaeledelünkhöz kizárólag természetes összetevőket használunk. Ennek akár 80%-a az Augsburg környéki régióból származik. A húst és a halat fajoknak megfelelően nevelt állatokból szerezzük be. Elvből nem használunk mesterséges színezéket, aromát vagy tartósítószert. Továbbá ügyelünk arra, hogy GMO-mentes macskaeledelünk ne károsítsa a környezetet és az állatok jólétét. A természet iránti tudatosságunk befolyásolja mindennapi cselekedeteinket, és fenntartható módon alakítja a Happy Cat termékeket - harmóniában az emberekkel és a természettel.

hc markenwelt liebe zur natur
hd markenwelt icon qualitaet

A minőség iránti szenvedély

Kiváló minőségű állati fehérje, jól emészthető szénhidrátok, válogatott gyógynövények és értékes, kiváló minőségű olajok képezik a Happy Cat termékeink legjobb alapját. A Thermostufenmix® gondos és kíméletes feldolgozása révén minden vitamin és tápanyag megmarad, és az eredmény egy holisztikus macskaeledel, amely macskád egészségének minden fontos szempontját lefedi. Ezzel az egyedülálló kombinációval jól gondoskodunk macskádról!

hc markenwelt aus liebe zur qualitaet
hd markenwelt icon tradition

Ragaszkodás a hagyományokhoz

Családi vállalkozásunk immár nyolcadik generációban állítja elő a legmagasabb minőségű élelmiszereket. Több mint 50 évvel ezelőtt az üzleti terület kibővült. Azóta a bajorországi Wehringenben prémium kategóriás állateledeleket is gyártunk. Erre a sokéves tapasztalatra, és szakértőink táplálkozási ismereteire mindig számíthatsz.

hc markenwelt aus liebe zur tradition

Táplálkozási koncepció

A természet által holisztikusan, értékes állati fehérjékkel és létfontosságú anyagokkal ellátva

tudj meg többet

Hatóanyag-formula

A speciális formula tökéletesen fedezi a macska öt legfontosabb szükségletét.

tudj meg többet

Gyártási folyamat

Állateledelünk tökéletes receptúráit Thermostufenmix®-ben állítjuk elő

tudj meg többet

Társadalmi felelősségvállalás

Elkötelezettek vagyunk az emberek, az állatok és a környezet iránt, és támogatjuk a szociális projekteket

tudj meg többet


Fedezd fel a Happy Cat macskaeledel világát

A Happy Cat tökéletesen igazodik bársonytalpúd minden igényéhez, és számos ízletes változatban kapható száraz és nedves eledelként. Fedezd fel egészséges, magas hústartalmú macskaeledeleink választékát. Az egészséges macskaboldogságért: tépd fel a zacskót, tálald, ízletes eledel.

Termékek felfedezése