menschen und stories familie 2

Emberek és úttörő szellem

„Mi az egészséges és változatos étkezés mellett állunk, és felelősséget vállalunk az emberekért, az állatokért és a környezetért.”
Müller család

Ezekben bízhatsz a Happy Catnél

A Müller család három generáció óta kiváló minőségű állateledeleket gyárt a bajorországi Wehringenben. Nagy macska- és kutyabarátokként és az ezzel járó optimális táplálkozásra való törekvés miatt egyedi receptúrákat fejlesztettünk ki macskád egészsége és vitalitása érdekében.

A legfontosabb ebből a természetes összetevők gondosan összeállított változatossága. A helyi bajor gazdáktól származó nyersanyagokat részesítjük előnyben, így személyesen biztosítjuk táplálékaink biztos eredetét. Termékeinkben kizárólag kiváló minőségű fehérjéket használunk fel, és ezeket kombináljuk a gyógynövények értékes tulajdonságaival. A Happy Cat pontosan azt az eledelt kínálja, amire macskádnak szüksége van. Minden igényre és minden korosztály számára - a kiscicától az idősebb macskákig.

hd_mitarbeiter_gmueller

Nézetünk

„Lehetővé kívánjuk tenni minden háziállatnak a hosszú, egészséges és boldog életet.”

Georg Müller, Ügyvezető Igazgató

Úttörő szellemünk…

…így leszünk mi az állatok makkegészséges táplálásának otthona

Családi vállalkozásként több mint 250 éve tekintjük magunkat úttörőknek és biztosítunk egészséges táplálékot. Innovatív fejlesztések, például a VET kutya- és macskaeledel-sorozat révén, mely az első táplálkozásterápiás választékot kínálja, vagy a prémium szárazeledel, amely az egyedülálló Natural Life Concept® elvnek köszönhetően az első teljes értékű macskaeledel volt, úttörőként tekintünk magunkra. Az etikai mércék vezetőjeként ma az alternatív táplálás termékeinek fejlesztésére is hangsúlyt helyezünk. Így nagy gonddal és felelősséggel állítunk elő állateledelt a legjobb természetes nyersanyagokból, és mi magunkra „a makkegészséges állateledel úttörőiként” tekintünk.

hd_menschen_rettenbeck
Lucia Rettenbeck
„A makkegészséges állateledel úttörőjeként célom az innovatív és tápláló, kiegyensúlyozott receptúrák kifejlesztése. A tudomány legújabb felismeréseinek való megfeleléshez mindent a választékunk folyamatos tovább- és újrafejlesztéséért teszünk.”
Termékfejlesztő állatorvos
hd_menschen_goebel
Andrea Göbel
„A makkegészséges állateledel úttörőiként már évek óta hozzuk magunkkal dolgozni a kutyáinkat is. Így más munkáltatóknak is példát mutathatunk és bemutathatjuk, milyen előnyökkel jár az ember legjobb barátjával együtt végzett munka.”
Állatorvos az ügyfélszolgálaton
hd_mitarbeiter_bloechinger
Thomas Blöchinger
„A makkegészséges állateledel úttörőjeként az állateledelünket felelősségteljesen, az anyatermészettel összhangban állítjuk össze. Ez az eredethez való visszatérést és többek közt akár rovarok fehérjeforrásként való alkalmazását is jelenti a állateledelünkben.”
Állatorvos az ügyfélszolgálaton
hd_mitarbeiter_stoyke
Thorsten Stoyke
„A makkegészséges állateledel úttörőiként fontos számunkra az ügyfeleinkre való odafigyelés. Az ennek való megfeleléshez pontosan meghallgatjuk és megnézzük, milyen kívánságaik és szükségleteik vannak állattartóinknak.”
Marketing- és szolgáltatásvezető
hd_mitarbeiter_prather
Nikola Prather
„A makkegészséges állateledel úttörőjeként hozzá kívánok járulni ahhoz, hogy a csomagolások világa ne csak szebb, hanem fenntarthatóbb is legyen. A Happy Catnál nemcsak a külsőre figyelünk, hanem a tartalomra és a csomagolóanyag-gyártók átláthatóságára is.”
Kommunikációs tervező
hd_mitarbeiter_amueller_mit
Andreas Müller
„A makkegészséges állateledel úttörőjeként felelősséget vállalok a teljes vállalkozásban a jobb fenntarthatóságért. A 2020-ban alapított fenntarthatósági kezdeményezés keretében a környezetvédelmi intézkedések és a fenntartható projektek mellett köteleztem el magam.”
Fenntarthatósági projektvezető
hd_mitarbeiter_grimm
Vanessa Grimm
„A makkegészséges állateledel úttörőjeként szívesen segítünk a megfelelő és a fajtájának legkedvezőbb állateledel kiválasztásában a macskaeledel számára.”
Állatorvosi szakalkalmazott
hd_mitarbeiter_hedde
Michael Hedde
„A makkegészséges állateledel úttörőjeként nagy vállalkozó szellemmel fejlesztünk több mint 50 éve modern eledeleket a kutyák és macskák jóléte érdekében.”
Könyvelő
hd_mitarbeiter_hein
Wolfgang Hein
„A makkegészséges állateledel úttörőjeként az innovatív állateledelünk kiváló minőségét az aktuális analitikai módszerekkel biztosítjuk.”
Minőségellenőr