Premium Cat Food Made in Germany

Emberek és úttörő szellem

„Mi az egészséges és változatos étkezés mellett állunk, és felelősséget vállalunk az emberekért, az állatokért és a környezetért.”

Müller család

Ezért bízhat meg a Happy Dog

A Müller család a bajoroszági Wehringenben már a harmadik generációban állít elő kiváló minőségű állateledelt. Nagy kutyatápkedvelőként és az ezzel járó törekvéssel az optimális táplálékért egyedi receptúrákat fejlesztettünk ki kutyája egészsége és vitalitása érdekében.

A legfontosabb ebből a természetes összetevők gondosan válogatott változatossága. A hazai gazdáktól származó nyersanyagokat részesítjük előnyben, így személyesen biztosítjuk táplálékaink biztos eredetét. Termékeinkben csak kiváló minőségű fehérjéket használunk és kombinálunk a gyógynövények értékes tulajdonságaival. A Happy Dog biztosítja így a kutyájá által igényelt táplálékot. Minden méretnek, minden szükségletnek, minden életkornak – a kölyökkutyától az idős kutyáig.

Nézetünk

„Lehetővé kívánjuk tenni minden háziállatnak a hosszú, egészséges és boldog életet.”

Georg Müller, Ügyvezető Igazgató

Úttörő szellemünk…

…így leszünk mi az állatok makkegészséges táplálásának otthona

Családi vállalkozásként több mint 250 éve tekintjük magunkat úttörőknek és biztosítunk egészséges táplálékot. Innovatív fejlesztések, például a VET kutyaeledel-sorozat révén, mely az első táplálkozásterápiás választékot kínálja, vagy a prémium szárazeledel, amely az egyedülálló Natural Life Concept® elvnek köszönhetően az első teljes értékű kutyaeledel volt, úttörőként tekintünk magunkra. Az etikai mércék vezetőjeként ma az alternatív táplálás termékeinek fejlesztésére is hangsúlyt helyezünk. Így nagy gonddal és felelősséggel állítunk elő állateledelt a legjobb természetes nyersanyagokból, és mi magunkra „a makkegészséges állateledel úttörőiként” tekintünk.

Lucia Rettenbeck

„A makkegészséges állateledel úttörőjeként célom az innovatív és tápláló, kiegyensúlyozott receptúrák kifejlesztése. A tudomány legújabb felismeréseinek való megfeleléshez mindent a választékunk folyamatos tovább- és újrafejlesztéséért teszünk.”

Termékfejlesztő állatorvos
Andrea Göbel

„A makkegészséges állateledel úttörőjeként a saját kutyáinkat már sok éve alkalmazzuk. Így más munkáltatóknak is példát mutathatunk és bemutathatjuk, milyen előnyökkel jár az ember legjobb barátjával együtt végzett munka.”

Ellátásban dolgozó állatorvos
Thomas Blöchinger

„A makkegészséges állateledel úttörőjeként az állateledelünket felelősségteljesen, az anyatermészettel összhangban állítjuk össze. Ez az eredethez való visszatérést és többek közt akár rovarok fehérjeforrásként való alkalmazását is jelenti a állateledelünkben.”

Ellátásban dolgozó állatorvos
Thorsten Stoyke

„A makkegészséges állateledel úttörőiként fontos számunkra az ügyfeleinkre való odafigyelés. Az ennek való megfeleléshez pontosan meghallgatjuk és megnézzük, milyen kívánságaik és szükségleteik vannak állattartóinknak.”

Marketing- és szolgáltatásvezető
Nikola Prather

„A makkegészséges állateledel úttörőjeként hozzá kívánok járulni ahhoz, hogy a csomagolások világa ne csak szebb, hanem fenntarthatóbb is legyen. A Happy Dognál nemcsak a külsőre figyelünk, hanem a tartalomra és a csomagolóanyag-gyártók átláthatóságára is.”

Kommunikációs tervező
Andreas Müller

„A makkegészséges állateledel úttörőjeként felelősséget vállalok a teljes vállalkozásban a jobb fenntarthatóságért. A 2020-ban alapított fenntarthatósági kezdeményezés keretében a környezetvédelmi intézkedések és a fenntartható projektek mellett köteleztem el magam.”

Fenntarthatósági projektvezető
Vanessa Grimm

„A makkegészséges állateledel úttörőjeként szívesen segítünk a megfelelő és a fajtájának legkedvezőbb állateledel kiválasztásában a kutyaeledel számára.”

Állatorvosi szakalkalmazott
Michael Hedde

„A makkegészséges állateledel úttörőjeként nagy vállalkozó szellemmel fejlesztünk több mint 50 éve modern eledeleket a kutyák és macskák jóléte érdekében.”

Könyvelő
Wolfgang Hein

„A makkegészséges állateledel úttörőjeként az innovatív állateledelünk kiváló minőségét az aktuális analitikai módszerekkel biztosítjuk.”

Minőségellenőr