Premium Cat Food Made in Germany

Natural Life Táplálkozási koncepció

Természetes összetevők az egészséges macskaboldogságért

Mert az egészséges macska boldog macska!

Kiváló minőségű Happy Cat macskaeledelünk elkészítéséhez kizárólag természetes összetevőket használunk. A Happy Cat macskaeledel a megfelelő húsadag mellett mindent tartalmaz, amire macskádnak szüksége van az egészséges és boldog macskaélethez.

Natural Life Concept® - természeténél fogva holisztikus

Egyedülálló táplálkozási koncepciónk a természetet tekinti példaképnek. Minden Happy Cat receptet természetes alapanyagokból fejlesztettünk ki, és a táplálkozás szempontjából észszerű kombinációt eredményez a létfontosságú tápanyagokból - ez tudományosan bizonyított. Fő összetevőként kizárólag magas minőségű állati fehérjét használunk, amely fajoknak megfelelően nevelt állatokból származik. Ínyenc receptúráinkat válogatott gyógynövényekkel, értékes olajokkal, jól tolerálható szénhidrátokkal és emésztést segítő rostokkal egészítjük ki. Kiváló minőségű szárazeledeleink előállítása során alapvetően lemondunk a mesterséges színezékről, aromákról vagy tartósítószerekről. A Happy Cat Natural Life Concept® segítségével bársonytalpúd természetes módon kerül ellátásra minden szükséges létfontosságú anyaggal!

Magas hústartalom a macskaeledelben

A magas arányú állati fehérje a táplálékban létfontosságú a bársonytalpúd számára. Kiváló minőségű macskaeledeleink fajtától függően akár 88% állati fehérjét tartalmaznak. A hús és a hal a fajoknak megfelelő állattartásból származik. Létfontosságú esszenciális aminosavakat tartalmaznak. Mindenekelőtt taurint, amely a macska agyában, izmaiban, májában, szívizmában és retinájában található. Mivel a macskák nem tudják tárolni a taurint, ezért azt naponta pótolni kell a táplálékkal. A magas hústartalmú macskaeledelünket zöldségekkel, bogyós gyümölcsökkel és gyógynövényekkel finomítottuk. Így jönnek létre a tökéletes receptek Happy Cat macskaeledel fajtáinkhoz, amelyek egészségesen és aktívan tartják bársonytalpúdat!

Az egészséges macskaboldogságért

Állatorvosaink és táplálkozási szakértőink tökéletes recepteket dolgoztak ki Neked és macskádnak, a macska korához és igényeihez igazítva. Kizárólag a legjobb minőségű természetes összetevőket tartalmazzák, hogy macskádnak mindent megadjanak, amire szüksége van. Az egészséges és boldog macskákért, akik mindenhol jól érzik magukat!