Premium Cat Food Made in Germany

Egészséges macskaboldogság

Ismerd meg a Happy Cat macskaeledel márkát, és tudd meg, miért kerül általa bársonytalpúd megfelelő ellátásra!

Mert csak egy egészséges macska boldog macska!

20 éve dolgozunk ki olyan macskaeledel-recepteket, amelyek egészségesek, ugyanakkor kényeztetik macskádat. Kizárólag természetes alapanyagokat használunk a kiváló minőségű Happy Cat macskaeledelünk elkészítéséhez. A Happy Cat nedves és szárazeledel fajták a megfelelő húsadag mellett mindent tartalmaznak, amire macskádnak szüksége van az egészséges és boldog macskaélethez.

Natural Life Concept® - természetéből adódóan holisztikus

A természetet tekintjük példaképnek, ezért természetes összetevőket használunk, hogy olyan ízletes macskaeledelt állítsunk elő, amely táplálkozási szempontból megfelelő macskád számára.

A fajoknak megfelelő állatokból származó hús és hal magas minőségű állati fehérjéket biztosít, amelyek fajtától függően akár 88%-kal macskaeledelünk legnagyobb és legfontosabb összetevőjét képezik.

Receptjeinket jótékony gyógynövények, értékes olajok és jól emészthető szénhidrátok teszik tökéletesen teljessé.

A mesterséges színezékeket, aromákat és tartósítószereket elvből elutasítjuk.

Így készül a természetes macskaeledelünk, amely bársonytalpú cicádat minden szükséges létfontosságú anyaggal ellátja!

Az egészséges macskaboldogság etetése egészen egyszerű

Tépd fel a zacskót, tálald, ízletes eledel

Biztosan szeretnéd, ha kedvenced teljesen jól érezné magát, és a jövőben sok időt tölthetnétek együtt játékkal és ölelgetéssel. A Happy Cattel olyan kiváló minőségű macskaeledelt választasz, amely mindenre kiterjedő ellátást biztosít macskádnak, emellett pedig ízletes is!

Az innovatív All-In-One koncepcióval táplálkozási szakértőink olyan speciális hatóanyag-formulát fejlesztettek ki, amely fedezi bársonytalpúd öt legfontosabb egészségügyi szükségletét. Biztosítja a szabályozott emésztést, erősíti az immunrendszert, támogatja a húgyutakat, elősegíti a szív egészségét, valamint jót tesz a bőrnek és a szőrzetnek.

Bengalkatze nähert sich langsam einem Teller mit Happy Cat Meat in Sauce Nassfutter darauf
Zwei Nassfutterbeutel Meat in Sauce mit einer Katze und einem Teller, auf dem Nassfutter angerichtet wurde